Reviving ground beef

20 settembre, 2010

Minced meat is the most popularly sold meat in the market as a result of its many uses, its reasonable price and good taste.

As a change from the perpetual hamburger, this week I suggest that you use it to make Swedish meatballs. The berry of a pimiento tree (also known as allspice) is added to the mix and the meatballs are brushed with a brown sugar and mustard sauce.

If you prefer, you can replace the beef either partially or completely with ground pork, veal or chicken.

Try our recipe for Swedish Meatballs

Swedish Meatballs

Swedish Meatballs

Originally published in the Journal de Montréal on April 14, 2007.

Autori

Cinzia Cuneo
Italiana di nascita e canadese d'adozione, Cinzia ha deciso di coniugare le sue competenze professionali e la sua passione per la buona tavola sviluppando un servizio per aiutare i numerosi «aventi bisogno» a riprendere il controllo della loro alimentazione. Così è nata SOSCuisine. Ingegnere di formazione al Politecnico di Torino, Cinzia ha conseguito un Master's Degree in scienze applicate all'École Polytechnique de Montréal.

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